деяких предметів наближаються до завершення університетської програми, зате з гуманітарних у всіх був повний завал. Судячи з усього, саме через це мене і запросили їх навчати. Гаразд, я звичайно, не фанат історії, географії та права, але чомусь навчити зможу. Особливо, якщо Кара допоможе мені оновити свої знання. По-моєму, у них не стільки інформації не вистачає, скільки розуміння суспільного устрою та людських взаємин.
Спальня ще вдень справила на мене сильне враження - простора, світла, з каміном і парою крісел у нього, і просто безрозмірною ліжком посередині. Зате точно мені тут буде просторо! Вона ще й пружна - саме така, як я люблю. Довго перевертався - занадто багато вражень, та ще й дівчатка-кокетки ... Все-таки треба бути з ними ласкавіше - вони зовсім ще діти. Зовні виглядають цілком привабливими та сексуальними голі пісі дівчат котиками, та ще ці їхні хвости здаються такими природними, що майже не звертаєш на них уваги ... Але ведуть себе так, ніби не розуміють, наскільки сильно мене збуджує їх близькість ... Що ж це за дівчата такі?
Звично повернувшись на правий бік і вже майже засинаючи, відчув кого-то рядом. Кого-то жахливо приємного на дотик і жіночного, причому з обох сторін від себе. Такий приємний сон ... Притиснув міцніше ту, що виявилася переді мною, погладивши її ніжку і закинувши собі на стегно - уві сні ж можна, правда? Заліз під ночнушку і погладив її черевце - такий гладкий і пружний, його приємно гладити і злегка дратувати, наближаючись до більш інтимним місцях ...
Дівчина за спиною поралась, влаштовуючись зручніше і притискаючись до мене теплим тілом, крізь ночнушку я відчував дотику дівочої грудей і тертя її сосків по спині ... Та, що була переді мною, повернулась до мене спинкою, дозволивши обійняти себе міцніше, проникнути під нічну сорочку і дістатися до приємною грудей, притулитися до її пружною попці ... Здається, ми все відмінно потроїлися, тепер можна розслабитися і відпочити. Ех, якби це був не сон ...
Прокинувся я від шуму душа у ванній кімнаті. Це хто в мене тут господарює? Увірвавшись у ванну, виявив в душі оголених Джекі з Міріам, захоплено тертьових один про одного з