мочалками в руках. Моя щелепа плавно відпала ...
- Доброго ранку, майстер! Ви були так ніжні вночі ... Спасибі, що дали нам поспати, а то вже ми подумали, що ви нас спокушає ... З вами набагато приємніше спати, ніж одним. Ідіть до нас, разом швидше помиїв, а то встигнемо! - Та вже, це хто кого спокушав?
Поки я думав, дівчата, весело регочучи, вискочили з душу і, залишаючи мокрі сліди на підлозі, в чотири руки стягнули з мене футболку і труси і затягли в просторий душ. Я, звичайно, такого повороту не чекав, але задоволення це тільки посилює, правда? Джекі обняла мене ззаду й притулилася міцніше, мугикаючи від задоволення і поклавши голову мені на плече. Я відчував спиною її ніжні грудей, її стегна стосувалися моїх, вона тихо похитувалась і повільно повертала нас під струменями душу, не відриваючись від мене. Здається, ми навіть очі закрили від задоволення, торкаючись оголеної вологою шкірою один до одного, відчуваючи струменя води на своєму тілі і дотику гарячих рук ...
А Міріам теж час дарма не втрачала - намиливши мочалку, почала терти нас з усіх боків по всім доступним місцях, давши мені можливість повернутися до Джекі особою і знову притиснутися міцніше. А що, це щоб Міріам потерла мені спинку, і більше ні для чого! Підтягнув до себе Джекі ближче, опустивши руки на її привабливу пружну попку, вона закинула мені руки на шию і обняла, тихенько притискаючись до мене щокою, даючи можливість відчути запах її волосся, доторкнутися губами до особи, підставляючи нас під струмені води і дотику Міріам.
З цього боку я був в піні від мочалки, так що торкатися до неї було ще приємніше - шкіра ковзає від мила і по мірі того, як вода змиває піну все більше треться голі пісі дівчат об дівчину поруч. Я починаю цілувати її обличчя, торкаюся до губ, тихенько покусував куточки губ, тут же торкаючись до них мовою. Вона, схоже, забула про все на світі і просто мліє від моїх ласк. Її губи розсуваються, даючи мені можливість проникнути в них і доторкнутися до неї мовою. Ми сплітається в обіймах, наші язики грають один з одним, я дивлюся в її закриті від задоволення очі і чекаю, поки вона подивиться на мене. Я хочу побачити задоволення в її очах, але вода заважає їх відкрити, вона хлюпається навколо нас стіною ...
- Гей, а мене хто-небудь буде мити? Я теж хочу! - Обурений крик Міріам змусив нас відірватися один від одного. Розчарований погляд Джекі був кращим доказом того, що їй сподобалося наше спілкування і вона б не проти продовжити ... Потім в її очах з'явилися завзяті хижі вогники, вона підморгнула мені і відібрала мочалку у Міріам.
Та з задоволеним виглядом розслабилася, заплющила очі й повернулася під струменями води. Джекі початку азартно терти їй спинку, легко торкаючись грудей і стегон, а я
голи дiвки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-07 16:26:37
Страница: 1