роздумував про те, до кого з них мені більше хочеться притулитися ... Мабуть, з Джекі я вже трохи познайомився ближче, варто спробувати Міріам на смак ...
Зняв зі стіни шланг душа і почав поливати Міріам, обережно торкаючись струменями води до її грудей, стегон, живота ... Плавними хвилеподібними рухами проходжу струменем води за її грудей, вона починає крутитися під струменями душа, намагаючись потрапити сосками під струмінь, я не відразу даю їй це зробити і ми всі весело сміємося, коли їй це вдається і вона починає муркотати від задоволення.
Джекі обіймає її ззаду, руки з мочалкою проходять по всьому тілу Міріам, м'яко масажуючи груди, спускаються до стегон і улоговинці між ними. Потоки піни стікають по її тілу, змиває струменями води, красиво викреслюють доріжки по її плоский животик і стегнах. Міріам пестить голі пісі дівчат своє тіло руками, плавно погладжуючи себе під струменями води.
Я спускаюся вниз, пестив її стегна, животик, плавно наближаюся до сокровенної улоговинці між ніг. Вона починає тихенько муркотати, її хвостик нервово збиває воду на підлозі в піну, розбризкуючи навколо. Вона тихо стогне і муркоче, коли я струменем води починаю смикати її персик насолоди. Вона так пристрасно стогне і згинається від насолоди, що я втрачаю голову від збудження і задоволення від спостереження за нею.
Міріам простягає руки, притягує мене до себе і притискається всім тілом. Я відчуваю шкірою, як по її тілу пробігають хвилі насолоди, від грудей до самих кінчиків ніг вона наелектризована чуттєвим задоволенням. Ми з нею як ніби одне ціле. Джекі відбирає в мене душ і вішає на стіну, притискаючись до мене ззаду. Наші руки бродять по тілах один одного, пестячи і проникаючи в найпотаємніші містечка, стегна труться одна об одну, ми тупцюємо по колу, намагаючись злитися якомога повніше.
голі суки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-07 16:28:15
Страница: 1