Губи Міріам знаходять мої, і ми пристрасно віддаємося цій новій для нас грі. Її губи дражнять мене, спочатку легенько торкаючись до моїх уст, відкриваючись назустріч і впускаючи мій язик. Ми граємо один з одним, ніжно притиснувшись та милуючи один одного руками. У неї така оксамитова шкіра, напружившись соски впираються в мої груди, дотику до цього юному прекрасного тіла зводять мене з розуму. Її тихі стогони і муркотіння чудовою вібрацією проникають у кожну клітинку мого тіла. Я не поспішаю переходити до активних дій, насолоджуючись моментом.
Десь здалеку до тями починає пробиватися якийсь сторонній звук, схожий на шкільний дзвінок, жахливо дратує. Дівчата відриваються від мене.
- Нам пора бігти на сніданок, а то на заняття встигнемо! Доганяй!
І Джекі тягне за собою Міріам, а я встигаю голі пісі дівчат помітити її зацікавлений погляд на моєму збудженому чоловічу гідність. Ну що за! Вони що, спеціально? Я ж зараз з розуму зійду!
Вискакую з душу, за кілька секунд проходжу рушником по волоссю і всьому тілу, натягають труси, шорти і футболку і вискакую у вітальню. Тільки і бачу що закривається двері. Біжу за ними. Ці кішки тільки сміються і поки не дають себе наздогнати. Нарешті, біля входу до їдальні, яку мені вчора показували, ловлю Джекі за талію.