Вона розгортається до мене, в її очах танцюють пустотливі чортики, починає муркотати і тертися від мене, обіймаючи руками. Міріам зникає за дверима їдальні, а Джекі, як велика кішка, треться об мене, обходячи по колу, з усіх боків. Я просто випадаю в осад від збудження, залажу до неї під футболку, перекочуючи в долоні кульки грудей та милуючи соски. Муркотіння посилюється, Джекі вже майже не рухається, тільки дихає уривчасто й гамірно, злегка постогнуючи від задоволення. Раптово отпригівает від мене, секунду дивиться і сміючись ховається в їдальні. Мені здалося, або сміх у неї був якийсь нервовий?
Влітають в їдальню слідом за нею голі пісі дівчат голі пісі дівчат і спостерігаю німу сцену: всі дівчатка вже там, хтось підвівся і, спокусливо вигнувши над столом, накладає собі що-то в тарілку. Хтось вже їсть, хтось тільки-но прийшов і збирається сідати. Але зараз всі застигли і витріщилися на мене. Точніше, на те, що у мене нижче пояса. Блин! Шорти ж майже нічого не приховують, а Джекі мене тільки що так розігріла, що моє збудження, напевно, за кілометр видно!
Починаю червоніти. Хтось відвертається і її шию з вухами заливає фарба, хтось дивиться великими очима на мої випирають шорти, нервово ковтаючи. А Джекі, як ні в чому не бувало, сідає на своє місце і дивиться на мене єхидно, а потім ще й мову показує. Вона це навмисне! Знову!