сторонньому спостерігачеві. - Старанно роблю вигляд, що нічого такого не відбувається. Аби відвернути їх чимось, а то щось аж надто хижо вони на мене поглядають. Накладаю собі якийсь салат із зеленуватим сиром та оливками, а ще захоплюються парочку бутербродів з чимось рибним. А то знаю я цих кішок, вони, мабуть, і рибу обожнюють, так що тільки встигай!
- От здорово! А про секс ви нам теж розповісте? Це ж теж любов? А про любов ви вже обіцяли! - За столом злегка притихли, прислухаючись до розмови. Відчуваю, все одно мені від них не відкрутитися ...
- Подивимося на вашу поведінку, дівчата. Будете добре себе вести - розповім. - Підморгую особливо зацікавленим, від чого вони спритно відвертаються і роблять вигляд, ніби їм не так вже й цікаво. Правильно, а нічого було мене дратувати!
Урок соціоніки пройшов на диво спокійно. Дівчата були незвично уважні і серйозні, хіба що Міріам і Джекі весь час шепотілися і підсміюються. Трохи здивувала глибина деяких питань про любов: "Чому, якщо любов так багато важить у нашому житті, ми так мало витрачаємо на неї часу? Якщо порахувати, скільки годин на тиждень ми приділяємо любові, виходить катастрофічно мало. Чому?". Після цього заняття дівчата подобаються мені ще більше - такі гарненькі, та до того ж ще й розумний ...
До сексу розмову так і не дійшов - тема кохання захопила всіх. І мене теж, якщо чесно ...
* * *
Увечері мене чекав сюрприз - виявив у себе в ліжку двох кішечок, переплетених в пристрасних обіймах і нічого не помічають навколо. Це що ж виходить, Міріам з Джекі голі пісі дівчат забралися до мене, але так збудилися, чекаючи мого приходу, що зайнялися один дружкою?! Які ж вони все-таки класні! І виглядають так спокусливо - їх стегна переплелися один з одним, Міріам пестить Джекі між ніжок, та зайнята її грудьми, подружки пристрасно цілуються і, здається, не помічають нічого навколо. Відчуваю аромат пристрасті, що наповнює кімнату, крапельки поту покривають їх оголені і спокусливі тіла, флюїди пристрасті запалюють вогонь всередині мене.
Миттєво скидають весь одяг і вмощуюся на ліжко. Міріам відривається від Джекі і дивиться на мене величезними переляканими очима, Боже, які ж вони ще діти! Хвиля нестерпною ніжності піднімається зсередини мене і я впиваються губами в чуттєво прочинених ротик Міріам. Чую поруч пристрасні зітхання і схлипування Джекі, яку продовжує пестити її подружка. Ми притискається до неї з двох сторін, продовжуючи цілуватися. Я відриваються від таких солодких губ, коли очі Міріам розслабляються і наповнюються безмежною довірою. Як я можу зрадити сподівання настільки прекрасного створіння?
Переношу свою увагу на груди Джекі, що звивається між нами від випробуваного насолоди. Захоплюють губами напружившись сосок, злегка солонуватий від поту, обвожу мовою навколо нього, легенько стискаю губами і лоскочучи язичком, знову стискую його, коли її груди вигинається від нестерпної пристрасті, хвилями розтікається по тілу від ніжних дотиків другий кішечки. Іншу груди захопили губи Міріам, ми бачимо очі один одного, пестячи нашу здобич в такт, всі троє перетворилися на один клубок задоволення. Джекі б'ється в пароксизмах пристрасті під нашими ласками. Мої руки бродять по її тілу, погладжуючи стегна, живіт, груди, її долонька ловить мої пальці і стискає їх поверх руки Міріам. Та продовжує пестити свою подружку, я відчуваю, як під нашими руками її пальці рухаються в долині пристрасті, то прискорюючи, то уповільнюючи, змушуючи нашу пристрасну кішечку битися в насолоді на межі вибуху. І тут хвиля задоволення накриває її з головою, її крик прокочується тремтінням по моєму тілу, ми з Міріам дивимося один на одного божевільними очима, повними переповнюють нас почуттів.
дивчатка голи
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-07 16:38:09
Страница: 1