Джекі поступово затихає поруч зі мною, витягаючись всім тілом і повністю розслабляючись. Я перетягують через неї Міріам, вона встигає потертися про все ще здригаються тіло подруги, і притискається до мене міцно-міцно. Наші губи з'єднуються, але на цей раз я відчуваю своїм тілом усе її опуклості, її очі відгукуються на рухи моїх рук по її тілу. Я відчуваю всі його вигини під своїми долонями, піднімати і похитується всім тілом з одного боку в бік, від чого лежить на мені дівчина треться об мене грудьми, стегнами, животом і кожною клітинкою наших злилися в обіймах тел. Моя мова грає з її, я починаю задихатися від задоволення і пристрасті, хочеться розсунути її ніжки і взяти її тіло, але поки ще рано - я досліджував ще не всі його вигини.
Відривати від її пристрасних губок і повертаю що лежить на мені дівчину спиною до себе, щоб моїх рук було зручніше діставатися до її потаємних містечок. На губах ще живуть відчуття її дотиків, я пестять мовою оголену шийку, відчуваю запах волосся і тіла, просоченого пристрастю. Солонуватий присмак крапельок поту з її ніжною шиї змушує завмирати моє серце. Ліва рука тим часом знаходить її груди. Соски голі пісі дівчат вже не реагують на окремі дотику, здається, що задоволення розливається по її тілу не хвилями, а б'ється безперервним потоком, лише затухаючим і підіймається з кожним вдихом на нові висоти. Правою рукою що досліджує між стегон, слизьких від соків любові, знаходжу її бутон пристрасті, пестять його пелюстки, погладжую осередок радості, досліджую всі вигини цього чудового містечка, повільно проникає у глибину її єства, дратуючи її своєю повільністю.
Відчуваю, як поруч зі мною починає оживати Джекі. Розумію, дивлячись на наші стогне від задоволення тіла, активно тертьові одна об одну, руки, що пестять тіла один одного, чуючи наше пристрасне уривчасте дихання, неможливо залишатися в спокої. Вона піднімається, обіймає нас обох, знаходить мої губи. Сьогодні я вперше за цей вечір пробую їхній смак. Вони злегка припухлих від поцілунків Міріам і дуже ніжні. Я відчуваю разом з нею ще живе в ній задоволення, її губи діляться зі мною своєю радістю і вдячністю, її очі обіцяють мені незабутню насолоду. Вона відривається від мене і цілує праву груди Міріам. Мені не видно, що вона робить, але що лежить на мені дівчина починає злегка постановити, і гарчати, і муркотати від задоволення. Здається, вона вже не помічає нічого навколо, залишилося лише задоволення, що накрила її з головою.
відео голі дівчата
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-07 16:39:56
Страница: 1