Я відпускаю ліву груди Міріам, що досліджує рукою знизу між ніжок. Її хвостик спочатку трохи заважав, але вона зрушила його в бік, а з іншого боку проникла моя рука. Тепер обидві мої руки були зайняті її збудженої кицькою, пестячи її з усіх сторін. А груди захопила в полон своїх солодких губок і чуйних пальчиків Джекі. Здається, ще трохи, і вона розчиниться в цьому задоволенні. Мої руки пестять обидві її дірочки внизу, згадують про маленьких пелюстках задоволення, які оточують їх, смикають бутон пристрасті, проникають у його глибину, пестять вершину насолоди, викликаючи пристрасні стогони і хвилі задоволення, які я відчуваю всім своїм оголеним тілом.
З її грудей виривається голосний крик задоволення, мені здається він триває і триває. У ньому стільки тваринної пристрасті і сили, що його, напевно, чує весь замок. Я бачу перед собою очі Джекі, величезні від подиву і захоплення. Мені здається вона сама ошелешена силою оргазму своєї подруги, голі пісі дівчат тіло якої продовжує битися в моїх обіймах від задоволення. Воно поступово заспокоюється і завмирає на мені. Міріам потихеньку сповзає в бік, повертається до мене обличчям і притискається до мене всім тілом, утикаясь кудись у пахву.
Джекі захоплено дивиться на моє чоловіче достоїнство, яке відкрилося її з'являються у всій своїй красі. Дівчата вже отримали задоволення, вони-то почали ще до мого приходу. Запитливо дивлюся на Джекі, ловлячи інтерес в її очах. Вона заливається фарбою збентеження. Це так мило й безпосередньо, особливо після всього, що тільки що було ... Схвально посміхаюся їй і киваю. Усе ще збентежена, вона наближається до моїх стегнах. Обережно стосується пальчиками, легенько проводить ними по всій його довжині,
відео малолітні дівчата
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-07 16:41:28
Страница: 1