От і прийшов мій час написати свою секс-історію .... Почнемо по порядку: мене звуть Оксана, мені 17 років, зріст близько 165 см., у мене великі сірі очі, довге русяве волосся, не велика, але апетитна груди:) В один з весняних днинок я вирішила запросити свого хлопця до мене додому ввечері, так як вдома у мене ні кого не було, причому на цілу добу ...:) Перед його приходом я поприбирала в квартирі, купила солодке до чаю, ну і звичайно привела себе в порядок. У мої плани входило його спокусити ...
Задзвонив мобільний і мій Стасик сказав, голі пісі дівчат що чекає на мене в під'їзді (просто він побоюється ліфтів і захотів, щоб я його зустріла:) І ось ми піднялися до мене в квартиру, насамперед я його попросила, щоб він мені допоміг розібратися з однією грою на компі, а тим часом залишила його в своїй кімнаті і пішла у ванну переодягтися. У період кофти і джинс на мені виявився довгий блакитний халат, під яким нічого крім трусиків не було, коли він був у неті і шукав проходження гри я зайшла і почала прибирати речі, які зняла:
-Мм, а навіщо ти переодяглася?
-А я завжди ходжу по будинку в цьому халаті ....