зупиняючись біля основи. Я відчуваю, як її пальчики пробігають за моїми кулькам, повертаються до основи, а її гарячі губки несміливо торкаються до самого кінчика. Вона відривається від нього і з цікавістю дивиться, як він здригається від її дотиків. Потім з інтересом лиже його кінчиком мови, пробуючи на смак. Здається, їй сподобалося, бо через мить я відчуваю, як її губки захоплюють мене у свій полон і віддаються цьому новому для себе справи з дедалі більшою пристрастю.
Солодкі відчуття розливаються по голі пісі дівчат всьому тілу, від голови до п'ят. Я відчуваю, як її пальчики лоскочуть другу мою дірочку, мої кульки, пробігають уздовж жезла любові, беруть його в долоньку. Як її губки смикають голівку, ласкаво посмоктуючи її, лоскочучи мовою і віддаючись цій новій грі з усією пристрастю. За нами з цікавістю спостерігає Міріам, розслаблена і задоволена. Її рука злегка погладжує мої груди, а очі прикуті до рота Джекі.
Та стоїть поряд зі мною на колінах, спокусливо прогнувшись і відкопиливши попку. Таке