Ми пішли в зал ... ми пробували різні пози, у нас навіть презіка порвався (ще б він не порвався) я повернулася в кімнату за іншим. У результаті ми зупинилися на моєї найулюбленішої позі: я сідаю на коліна, впираючись руками на спинку дивана, а Стас ззаду довбає мене, ні ні, трахкає! ось саме що трахкає, засовує член по самі яйця, та так, що я аж вигинати ... і тут почалося саме веселощі! він набрав швидкість, схопився однією рукою за мою груди, а інший масажує мені клітор. Відчуття були на стільки сильні, що я вже почала не просто голі пісі дівчат стогнати, а кричати!! Член рази три просто вискакував з мене, тому що рухи били настільки сильними ... Я, заплутавшись у своїх волоссі, лягла головою на спинку дивана, щоб мої крики і стогони не чули сусіди:)) він скінчив і я разом з ним .. я була щаслива ... вся втомлена я сіла на диван і спостерігала, як він знімає презіка:
-О, ти які та нові купив?
-Ага, попросив кольорові, а мені дали ці, ароматизовані ... да уж, для таких як ми вони точно не підходять!
Ми пішли в мою кімнату і почали просто базікати, він лежав, а я сиділа біля нього. Я показувала йому свої дитячі фотки, розмовляли про кіно, він розповідав про своїх друзів, сміялися, щікотілі один одного ...
Мені захотілося ще !.... поки він щось розповідав, я почала погладжувати його член, хоч він уже й одягнув труси, але я помітила, що він став не багато більше ... перервавши свою розмову він подивився на мене: