Мені так приємно, навіть дуже ...
Тепер я вже погладжував його живіт, цілувала його (це його ерогенна зона, до речі, як і в багатьох хлопців)
-Зая, ти цього хочеш? -Сказала я йому, облізнув свої губки
-Ммм, я був би не проти ...
Я взагалі люблю оральний секс, особливо, якщо я керую процесом. Я зняла з нього труси і почала водити рукою вздовж члена, він просто ріс на моїх очах. Коли він досяг своєї натуральної величини я опустилась і поцілувала його голівку, а потім повністю обхопила губами і почала смоктати, глибоко і ніжно ... Стас любить глибокий мінет, з цього я прагнула все глибше і глибше його поглинути. Однією рукою я чіпала голі пісі дівчат яйця, а інший водила вздовж члена, він був такий смачний, на ньому залишилася змащення після презерватива. Я прискорювала темп, його дихання стало наростати, у мене з'явився навіть азарт, мені й самій доставляло задоволення слухати його порушену дихання. Він погладив мене по голові і прибирав волосся, які іноді лізли і заважали мені:
-Кошеня, малятко ... -Він говорив це напівпошепки, йому було дуже добре ... Я зняла свої трусики не відриваючись від члена, мені як ніби вони почали заважати ... і ось ми знову повністю голі, негайні бажанням.
-Зая, тобі добре? (Я звичайно знала відповідь, але мені хотілося це почути)
-Даа ...
Моя киска стала мокрою і вирішила перейти не посередньо до сексу, та й ротик мій втомився:)
-Давай в презіка?
-Ти хочеш у презіка?
-Ну да ...
Він поліз у кишеню штанів за останнім, одягнув його і ми знову пішли в зал. Цього разу (я навіть запам'ятала) ми пробували 5 різних поз! Я сіла на диван, він поклав мене на спину і сам ліг на мене, він засунув у мене і набрав високий темп. Я почала звиватися під ним, стогнати йому прямо у вушко, і побачила відображення в телевізорі, який ще більше мене завело. Він поставив мене раком, опустила голову на боковину дивана, я просто орала, закривала рот руками, щоб сусіди випадково не спалили .. потім я повністю його осідлала, скакала на ньому, закинула голову, закрила очі .. Боже, яке це блаженство, його член діставав до самої матки доставляючи невимовний кайф і хіть ... я сіла на його член, ми обидва були в сидячому положенні, оргазм вдарило мені в голову .. я скінчила ... я відпочила пару секунд, не встигла я встати з дивану, як Стас сам поставив мене в позу-ми стояли на дивані на колінах, боже мій, який же Стасик офігенний коханець, він ні на секунду не залишав мене, він просто насаджував мене на себе, а я відповідала йому солодкими стогонами ... Він скінчив :