Навіяно однією юної симпатичною музою ... Гібрид еротичних фантазій, снів і романтичного настрою. Навесні 2008 я закохався в дівчину, їй було років 13, а я вдвічі її старше. Вона була просто диво, втілення ідеальної жінки, тільки ще підліток. Я був щасливий з нею спілкуватися, але про свої почуття так і не сказав. Тому сексуальна енергія активно трансформувалася у творчу, мені снилися чудові сни про кішок - так і народився цей розповідь:)
Здається, життя йде на лад! Після перемоги в конкурсі на кращого директора школи мені градом посипалися пропозиції про нову роботу. І ось тепер я вирушаю в нову елітну школу - приватний пансіонат для дівчаток!
Там такі смачні умови роботи: повний пансіон, проживання, солідне жалування, ідеальна екологія і мальовнича природа навколо ... І ще дівчинки ... Звичайно, може бути це і не дуже добре. Тому що з ученицями мені навряд чи щось світить, а до найближчого міста 200 миль. Але може там хоч серед персоналу знайдуться милі чуйні дівчини?
Так, зараз подивимося. Інформація про нове місце роботи: план території, схема проїзду, персонал пансіонату ... Що за чорт?! Кому прийшло в голову використовувати кіберсістему замість людей?! Що ж це я буду за директор, якщо там більше і не буде нікого, крім ШІ і учениць?
І жодної спідниці, та що там спідниці, взагалі ні одного дорослого в радіусі 200 миль? Та вже ... І за умовами роботи я не маю права залишати пансіонат ... Схоже, належить мені веселий рік в компанії малолітніх хуліганок. Влаштувати собі прощальний загул, что-ли?
До речі, про хуліганкою. Може має сенс голі пісі дівчат вивчити інформацію про майбутні підопічних? Сподіваюся, пансіонат та правда елітний, з нормальними вихованими дівчатками. А то щось дуже багато тут сюрпризів ...
Так, це ще що таке? Яка ще "закрита інформація"? Це що, я тільки на місці побачу, з ким буду працювати? Здається влип. І чому я вже підписав контракт?!
Вертоліт висадив мене перед воротами. З повітря будинок виглядає стародавнім замком, з невеликими башточками, широкими балконами, повиті зеленню до самого даху і просто шикарним парком, оточеним монументальної стіною! Хіба що рову навколо стін не вистачає, для повного антуражу. Здається, мені тут подобається ...
Пройшов перевірку особистості на вході і опинився всередині. Мене вже зустрічають - біля входу в будівлю видніється невелика шеренга учениць. Починаю розуміти, чому я єдиний викладач - їх зовсім небагато, всього семеро, якщо це все. Може це старости, а інші на уроках? Тоді вони просто маніяки - не скористатися таким приводом втекти з занять і познайомитися з новою людиною ...