У міру наближення розглядаю різні захоплюючі подробиці і моя щелепа поступово відвалюється вниз. Їм, схоже, років по 14-15, у всякому разі всі привабливі округлості вже на місці і навіть деяка грайливість і жіночність присутня. Пхатися ліктями і сміються, крадькома мене розглядаючи, а он ті дві просто відверто оченята будують ... Підходжу впритул і ще сильніше дивуюся - у що вони вбралися? Чи то зайчики, чи то кішечки - волохаті вушка, хвости над Попков, який мені поки не дуже видно, короткі топіки і зникаюче короткі шортики ... Хоча, треба визнати, жахливо привабливо, особливо з урахуванням того, що вони, схоже, самі не розуміють, наскільки сексуально виглядають ... Або розуміють?
Парочка, що будувала мені очі, відділяється голі пісі дівчат від ладу і танцюючою ходою, текучими рухами наближається до мене. Судячи по очах, вони здорово нервують ... Не дуже розуміючи, що відбувається, бачу, як вони розходяться в сторони і плавно наближаються до мене з двох сторін. Очі роз'їжджаються в сторони від бажання дивитися відразу на обох спокусники, дивлюся на інших дівчат і зустрічаюся очима з найменшою в строю. Другі дивляться на мене з цікавістю, а ця здається стурбованої. І тут відчуваю, як дві дівчини притискаються до мене з боків, обіймають з двох сторін так, що я майже не можу поворухнутися і починають повільно і плавно про мене тертися.
У мене очі на лоба лізуть: я відчуваю всі їхні приємні опуклості, відчуваю стегнами їх голі ніжки, крізь мою футболку відчуваються чарівні тертьові про мене з двох сторін горбки, їх руки погладжують мої груди, живіт, спину, вони заплющив очі від задоволення і, здається, тихенько мурличут ...
фото голих хлопців
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-07 16:00:57
Страница: 1