абуваю про те, що на нас дивляться інші і починаю звільняти руки з обіймів, щоб зайнятися ними теж, але вони відскакують від мене, як ошпарені. Потім переглядаються і заливаються веселим, завзятим сміхом. Бачу задоволені усміхнені обличчя інших, а найменша весело мені підморгує. Здається, мене заливає фарба, навіть вуха почервоніли. Добре, що на мені футболка і шорти, а то моє збудження було б вже дуже помітно ...
- Ходімо, містер, я покажу вам ваші апартаменти. Пізніше познайомимося ближче, напевно, ви поки хотіли б відпочити? - Ця симпатична крихта, схоже, у них тут головна ... сподіваюся, хоч вона мені що-небудь пояснить. Вже й не буду говорити, чого б я зараз хотів ... Останній раз озираюся на солодку парочку і помічаю, як їх хвостики ворушаться, нервово тремтять і обвивають чарівні ніжки. І тут мене тягнуть всередину. Що це було?
- Не ображайтесь, будь ласка, на Джекі і Міріам, у них зараз вітер в голові гуляє і думають вони тільки про одне ... А ви нічого, не стали їх тискати. - Подумки хвалю себе за те, що протормозіл від несподіванки. Схоже, тут еротика вітається тільки в односторонньому порядку ...
- А тебе як звуть, крихта?
- Я не крихта! Я вже велика! .. - Вона ображено надулася.
- Будь ласка, прости мене. Ти дуже симпатична і приваблива, правда.
Вона глянула на мене трохи недовірливо, але, здається, пробачила.
- Лєна мене звуть. І я просто від природи така, ось. У мене батьки шпигуни, а їм знаєте, як важливо бути маленькими? Скрізь пролізти можна ... - Вона заливисто розсміялася. Так-то краще.
- Скажи, а що у вас за вбрання? Коли ми голі пісі дівчат заходили, мені здалося, що ... ваші хвости ворушаться.
Ми зупинилися навпроти великого вітражу, через який її освітлювали різнокольорові промені сонця.
- Вам подобається? - І точно, хвіст на моїх очах обвив її талію і вона грайливо смикала його кінчик, скоса поглядаючи на мене і посміхаючись. Я зачаровано спостерігав за цією дівчинкою і уважно розглядав те, що спочатку прийняв за декоративні плюшеві вуха, починаючи підозрювати, що вони теж ... Точно, ворушаться!