Дуже подобається ... Але звідки вони у вас? - Ми спритно рушили далі.
- Звідки-звідки ... від народження! Потім все дізнаєтеся, ми вже прийшли. Це праве крило, ми всі тут живемо. Он там двері Міріам і Джекі, останні ліворуч по коридору - мої, а ці ми для вас приготували. З рештою пізніше познайомитеся. Ходімо, покажу ваші кімнати.
Та вже, а я ще думав, навіщо на вісім чоловік ціле крило? Ми потрапили в просторий зал з диванами, кріслами, столиками і величезним монітором на стіні навпроти входу - чи то телевізор, чи то екран для роботи з ІІ, а може і те і інше відразу. Зліва були двері в спальню з величезною ліжком, якась витончена непомітна меблі, подекуди стояли пуфи і шафки з дзеркалами. Здається, ще був стінний гардероб з розсувними дверима, майже зливаються зі стінами.
Інша двері із залу вела у ванну кімнату з шикарним джакузі, душем і ще якимись незрозумілими прибамбасами. Гаразд, розберуся, я думаю. Метод наукового тику поки ще ніхто не скасовував ... незручно якось питати в дівчини, як цим усім користуватися. Раптом вона зовсім без комплексів і покаже особисто?
- Можете розпакувати речі, сходити в душ і відпочити. Через пару годин за вами хто-небудь прийде, запросить на обід і покаже їдальню. - Розгорнулася й юркнула з якихось своїх справах.
Та вже, ну і початок ... Гаразд, подумаю про голі пісі дівчат це потім, а зараз в душ. Стоячи під освіжаючими струменями, мимоволі згадувалися теплі дівчини, відчуття від їх дотиків, погладьте і хвилюючих принад, які туляться до мене зовсім недавно ... Цікаво, може мені і задоволене муркотіння НЕ привиділося? Та вже, здається, спокійне життя мені не світить. Ну це й так було зрозуміло з самого початку.
На обід мене запросила одна з двох ранкових спокусники, трохи потерлася про мене, знову змусивши мене червоніти, і потягла за собою по коридору. По дорозі я гарячково намагався впоратися з порушенням, але ця нахабу перед входом в їдальню знову припала до мене, уткнувшись кудись у пахву, і тихо бурчав і погойдуючись пару хвилин звивалася навколо мене. Так що в їдальню вона мене втягла ошелешеного і порушеної. Здається, інші не тільки всі зрозуміли по відстовбурчились штанів і задоволеному погляду дівчини, але і схвально їй покивали! По-моєму, вони про щось змовилися ...
Обід пройшов спокійно, в дружній обстановці, приправленою кокетством Міріам і Джекі. Я нарешті-то дізнався, хто з них хто: Джекі - весела сміхотуха, з маленькими грудьми, стрункими ніжками і русявим волоссям, а Міріам трохи вище Джекі, приблизно мого зростання, струнка, більш жіночна й загадкова, з середньою грудьми, чарівливим голосом і захопливою очима, що відливають зеленню ...
еро фото дівчат
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-07 16:05:07
Страница: 1